Humitats Lleida

Humitats Lleida

Construccions Milagros - Humitats Lleida

Humitats Lleida l'origen

En Lleida, las humitats són un problema comú que es pot originar de diverses fonts. Entre les principals causes, destaquen la condensació, la capil·laritat i les filtracions laterals en soterranis, cellers, habitatges en semisoterranis, garatges, entre altres.

Un dels tipus d'humitats més comunes a Lleida és la condensació, que prové de la humitat ambiental. Aquesta es manifesta com a vapor d'aigua que, en entrar en contacte amb superfícies fredes, es transforma en aigua líquida. Amb el temps, aquesta condensació pot ocasionar problemes de floridura i deteriorament a les estructures.

Una altra forma d'humitat que afecta les construccions a Lleida és la humitat ascendent, també coneguda com a capil·laritat. Aquest fenomen passa quan l'aigua del subsòl puja a través dels materials de construcció, danyant parets i generant problemes d'humitat a la base de les edificacions.

A més, las filtracions laterals constitueixen una altra font important de humitats a Lleida. Aquestes ocorren quan l'aigua penetra des de l'exterior cap a l'interior dels habitatges o les edificacions. Els soterranis, cellers i habitatges en semisoterranis són especialment susceptibles a aquest tipus d'infiltració, el que pot conduir a greus danys a l'estructura i l'aparició de problemes com la humitat i la humitat residual.

Mitjançant l'aplicació de tècniques avançades i materials d'alta qualitat, ens comprometem a eliminar definitivament les humitats i prevenir la seva reaparició en el futur. A més, oferim assessorament personalitzat per garantir que els nostres clients estiguin informats en tot moment sobre el procés i les solucions implementades.

Humitats en exteriors

La presència de floridura i àcars en habitatges i edificacions representa una seriosa amenaça per a la salut dels seus habitants. Las espores de floridura, propagades a través de l'aire, són inhalades pels residents, podent agreujar malalties com l'asma i les al·lèrgies respiratòries.

A més dels riscos per a la salut, la floridura i la humitat també poden afectar greument l'estructura de l'edifici. Provoquen pèrdua en la solidesa dels murs de càrrega, cosa que incideix directament en la seguretat dels seus ocupants.

Las humitats a casa, si no s'atenen a temps, poden manifestar-se de diverses maneres, com esquerdes, goteres, inundacions, taques, bacteris i males olors. Per això, és essencial detectar i tractar aquests problemes oportunament.

Tipus d'humitats

A la nostra empresa especialitzada en solucions per humitats a Lleida, coneixem a fons els tipus d'humitats que poden aparèixer a habitatges, apartaments i locals comercials. Permet-nos explicar-te'n alguns:

Humitats per Condensació: Aquest tipus d'humitat és comú tant en habitatges antics com de nova construcció. Es produeix a causa d'un excés d'acumulació de vapor d'aigua, cosa que provoca l'aparició de taques de floridura, baf a vidres de finestres, problemes respiratoris i males olors. El nostre equip compta amb tècniques avançades per eliminar la humitat i evitar-ne la reaparició.

Humitats per Capil·laritat: Aquest problema afecta molts habitatges, garatges, soterranis i plantes baixes. El despreniment de pintura, la presència de floridura a les parets, la sensació d'humitat, el fred a l'habitatge i l'augment del consum de calefacció són algunes de les conseqüències principals. Al nostre servei a Lleida, apliquem solucions efectives per resoldre aquest tipus d'humitat i protegir la integritat de l'estructura.

Humitats per Filtració: Les entrades d'aigua de la pluja o una impermeabilització deficient són les principals causes d'aquest tipus d'humitat, especialment comú en garatges i soterranis. Per prevenir i solucionar aquest problema a Lleida, oferim tècniques i materials d'alta qualitat per mantenir l'edifici sec i segur.

En conclusió, si estàs enfrontant problemes d'humitats a Lleida, és fonamental actuar ràpidament per protegir la salut dels habitants i la integritat de l'edifici. El nostre equip d'experts en humitats està llest per oferir solucions efectives i duradores. Contacta'ns i descobreix com et podem ajudar a tenir un ambient saludable i lliure d'humitats a Lleida!

Pots sol·licitar el teu pressupost aquí

Alguns dels nostres treballs

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament i per a fins analítics i per mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privadesa alienes que podràs acceptar o no quan hi accedeixis. En fer clic al botó D'acord, accepta l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits. Configurar i més informació
Privadesa
Botó Truca ara